hemhem.html
ärlig kommunikationkommunikation.html
detta gör vi
omom.html
några sägernagra_sager.html
kontaktkontakt.html
 
 

Vi jobbar med coaching, mental träning och kommunikation. 


I livet


Vi möter dig där du är och finns med som ett stöd i den riktning du vill gå.  Som människa.  Kanske är det coaching som ger dig rätt knuff? Kanske vill du veta mer om mental träning och hur du själv kan börja träna? Kanske hittar vi andra vägar? För din utveckling, ditt välmående och hälsa. Inre och yttre. 


På jobbet


Har du tankar om din karriär? Vill du vidare? Trivs du egentligen bra men är nyfiken på att lyfta ännu mer? Vill du byta riktning helt? Eller bara lite grann? Vi finns med dig och vi lägger upp en plan tillsammans.


I teamet


Vad behöver ni i teamet? Leverera mer?  Hitta ny energi tillsammans? Korta startsträckor i projekt? Tydliggöra era roller i teamet? Vi finns med som katalysator och hjälper er att komma igång, hitta rätt och gå vidare. Här använder vi oss av vårt teamkoncept 3 5:1 där vi skapar grupper i flow. På riktigt.


Föreläsningar


Vi älskar kommunikation och kommer gärna och delar med oss av ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Vill ni inspireras? Provoceras. Kittlas? Eller veta mer om den forskning som finns kring teams och individers utveckling? Fråga oss gärna så hittar vi säkert ett bra upplägg tillsammans. 


Kurser


Vi sätter även ihop kurser i personlig utveckling, mental träning, teamutveckling. Kontakta oss för att hitta vad som skulle vara optimalt för just dig eller er.