hemhem.html
ärlig kommunikationkommunikation.html
detta gör videtta_gor_vi.html
omom.html
några säger
kontaktkontakt.html
 
 

Vad säger några vi jobbat med?


”Marie tog emot mig när mitt liv stod på ända - där allt var i en enda röra med självkänslan verkligen nere på noll - hon plockade upp mig, plockade isär mig och lät mig sedan plocka ihop mig själv. Idag är jag tillbaka - starkare än någonsin. ”

Susanne, Försäljningschef”Marie är otroligt duktig på att summera en känsla som jag luddigt uttryckt och repetera den på ett sätt som verkligen får mig att känna känslan. Att se den tydligt! Marie är också jättebra på att föra tillbaks en utsvävande monolog till ämnet på ett proffsigt sätt. Utan att jag känner mig avbruten. Marie är full av energi och nyfikenhet på människan och det smittar av sig. Marie har alltid varit jättebra på att skapa en stämning där jag känner mig helt ohotad, fri och trygg vilket är de bästa bästa förutsättningarna för en lyckad coaching.”

Susanne, Brand Manager”Marie hjälpte mig att bli bättre på att fokusera på vad som är viktigt för att få mig själv och bolaget att utvecklas. Man blir också smittad av Maries glädje och energi och efter ett möte med Marie känner man sig starkare, klokare och smartare.”

Hanne, Vd och projektledare”Oftast vet du ju själv vart du vill och ska! Men när tiden inte räcker till för att få tankar och idéer och framtidsdrömmar att gå ihop, så var det för mig väldigt effektiv tid att höra mina tankar genom Marie. Vid det tillfället då jag sökte en coach var det mycket stora beslut som behövde redas ut, som för mig var både emotionella och affärsmässigt väldigt stora. Att själv lyckas hitta min väg var för stor uppgift för mig, men efter våra coachingmöten fick jag min plan klar och känner mig väldigt trygg med mina egna beslut om både affärer och privatliv. Eftersom jag gjorde det för ett tag sedan så ser jag redan ett mycket bra resultat och lugn med mina beslut som togs! Tack för mycket effektiv coachning Marie.” 

Ann-Louise, VD och restaurang ägare