hemhem.html
ärlig kommunikationkommunikation.html
detta gör videtta_gor_vi.html
om
några sägernagra_sager.html
kontaktkontakt.html
 
 

Coaching handlar om att locka fram de resurser inom dig som du redan har. Det är ett förhållningssätt, erbjuder en tydlig struktur och med hjälp av kraftfulla frågor hjälper det till att hitta just din motivation och dina drivkrafter till det du egentligen vill. Till det en tydlig handlingsplan som gör verklighet av det hela.


Mental träning handlar om att träna sina tankar. Egentligen är det all träning som inte har med fysisk träning att göra. Det kan handla om hur jag väljer att se på situationer som uppstår; tar jag det som en utmaning eller är det oftast ett problem? Vad har jag för dialog med mig själv, klankar jag ner eller peppar jag mig själv? Här jobbar vi med att få högsta tänkbara kvalité på dina tankar och känslor för att må så bra som möjligt helt enkelt.


Teamutveckling handlar om att skapa väl fungerande grupper och team på ett hållbart, lustfyllt och integrerat sätt. Det gör vi genom det forskningsbaserade konceptet 3 5:1. Läs gärna mer om det på www.trefemett.se


Marie:

Certifierad ICC Coach via Skandinaviska Ledarhögskolan, utbildar mig till Licensierad Mental Tränare.

I grunden även marknadsekonom och copywriter från Berghs School of Communication, utbildad projektledare samt drivit reklambyrå under 5 år.


Jag brinner för kommunikation, människors potential och för att skapa goda saker tillsammans med andra. Det är i mötet med människor som min nyfikenhet väcks och synergier skapas. 


Mina 7 år utomlands har gett mig internationell erfarenhet av arbete med affärsutveckling och event, och utvecklat mig i möten med andra kulturer. 


Jag coachar klienter inom affärslivet, men också inom det privata. Jag jobbar med kommunikationsfrågor i stort och smått. Genom Trefemett (3 5:1) jobbar jag även med teamutveckling enligt en forskningsbaserad metod.


Det finns ett härligt nätverk av sköna partners jag samarbetar med vid större projekt och vid teamutveckling.


Hör gärna av dig.

Har du vägen förbi så varmt välkommen upp att hälsa på på kontoret.


Marie J Andersson

Ärlig Kommunikation

Kristinelundsgatan 16

411 37 Göteborg 


marie@arligkommunikation.se 

0708 - 55 79 75